COVID-19

AVvS en COVID-19

Beste leden. Wij kunnen gelukkig weer onze sport beoefenen. Wij willen dit veilig en verantwoord doen en volgen alle richtlijnen die de overheid en de KNSA heeft vastgelegd.

Reserveringssyteem en tijdsblokken

AVvS gaat werken met tijdsblokken van 1 uur en een reserveringssysteem. De leden die willen schieten moeten zich via email of het contactformulier op de website aanmelden voor 1 van de 3 tijdsblokken.
De blokken zijn:

  • 19:30h – 20.30h
  • 20.30h – 21.30h
  • 21.30h – 22.30h

Aanmelden graag onder vermelding van welk kaliber je gaat schieten zodat we je op de juiste baan kunnen inplannen. Je mag maximaal 10 minuten van te voren aanwezig zijn in de wachtruimte. De bar is gesloten.

We hebben de wachtruimte zo ingericht dat iedereen er veilig en op 1,5 meter kan verblijven.

Op de schietbanen geldt de 1,5 meter regel niet. In de praktijk zullen ervaren schutters altijd zelfstandig schieten en tussen de schietstands zijn er houten schotten en de ventilatie/afzuiging is optimaal.

Onze accomodatie is zorgvuldig voorbereid zodat we allemaal veilig kunnen schieten

 

Introducés en aspirant leden

Introducés en aspirant leden zullen zoals gewoonlijk onder begeleiding van een trainer schieten. De trainer en de introducé/aspirant lid zijn vrij om in overleg er toch voor te kiezen om een mondkapje te dragen ivm de afstand die minder dan 1,5 meter zal zijn. De vereniging zal zorgen dat er mondkapjes beschikbaar zijn.

Uitleg door KSNA over huidige regels

Lees hier het artikel van 26 juni 2020 waarin de KSNA uitlegt wat wel en wat niet kan tijdens de schietsport. Als je vragen hebt kun je ook altijd bij de vereniging terecht.